De laatste wijzigingen
- 11 maart 2023 – Titrimetrie – Inleiding
- 11 maart 2023 – Zuur-base titraties – principe, soorten, toepassingen en procedures
- 11 maart 2023 – Voor- en nadelen van zuur-basetitraties
- 11 maart 2023 – Volumetrische analyse – principes, types, procedures & toepassingen
- 14 januari 2022 – De chemie van ons voedsel – De chemie van Camembert toegevoegd
- 7 januari 2022 – De chemie van ons voedsel – De chemie van chocolade toegevoegd.
- 31 december 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van champagne toegevoegd.
- 27 december 2021 – Nieuws – Nieuw isotoop van magnesium gemaakt.
- 26 november 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van rode bieten toegevoegd.
- 19 november 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van honing toegevoegd.
- 12 november 2021 – De chemie van planten – De chemie van de reuzenberenblauw toegevoegd.
- 5 november 2021 – De chemie van planeten – De chemie van brandnetels toegevoegd.
- 15 oktober 2021 – Periodiek systeem – De geschiedenis van het atoom toegevoegd.
- 10 oktober 2021 – De chemie van planten – De chemie van rabarber toegevoegd.
- 1 oktober 2021 – E-nummers – artikel over aminozuren toegevoegd.
- 26 september 2021 – E-nummers – E640 – glycine en natriumglycinaat toegevoegd.
- 24 september 2021 – De chemie van planten – De chemie van tulpen toegevoegd.
- 22 september 2021 – E-nummers – E629 – Calciumguanylaat toegevoegd.
- 19 september 2021 – E-nummers – E628 – Kaliumguanylaat toegevoegd.
- 17 september 2021 – Periodiek systeem – Linus Pauling en de elektronegativiteit toegevoegd.
- 15 september 2021 – E-nummers – E627 – Natriumguanylaat toegevoegd.
- 12 september 2021 – E-nummers – E625 – Magnesiumdiglutamaat toegevoegd.
- 10 september 2021 – E-nummers – De chemie van narcissen toegevoegd.
- 8 september 2021 – E-nummers – E624 – Ammoniumglutamaat toegevoegd.
- 5 september 2021 – E-nummers – E623 – Calciumdiglutamaat toegevoegd.
- 3 september 2021 – De chemie van planten – De chemie van lavendel toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E427 – Cassiagom toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E431 – Polysorbaat 40 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E432 – Polysorbaat 20 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E433 – Polysorbaat 80 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E434 – Polysorbaat 40 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E435 – Polysorbaat 60 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E436 – Polysorbaat 65 toegevoegd.
- 29 augustus 2021 – E-nummers – E400 – Alginezuur toegevoegd.
- 28 augustus 2021 – E-nummers – E300 – Ascorbinezuur toegevoegd.
- 28 augustus 2021 – E-nummers – E315 – Erythorbinezuur toegevoegd.
- 28 augustus 2021 – E-nummers – E319 – tert-Butylhydrochinon toegevoegd.
- 28 augustus 2021 – E-nummers – E410 – Johannesbroodpitmeel toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – E-nummers – E160d – Lycopeen toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – E-nummers – E160b – Annatto, bixine, norbixine toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – E-nummers – E160e – β-Apo-8′-carotenal toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – E-nummers – E161b – Luteïne toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – E-nummers – E161g – Canthaxanthine toegevoegd.
- 27 augustus 2021 – De chemie van planten – De chemie van klaprozen toegevoegd.
- 26 augustus 2021 – E-nummers – E162 – Bietenrood toegevoegd.
- 26 augustus 2021 – E-nummers – E363 – Barnsteenzuur toegevoegd.
- 26 augustus 2021 – E-nummers – E355 – Adipinezuur toegevoegd.
- 26 augustus 2021 – E-nummers – E322 – Lecithines toegevoegd.
- 20 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van daslook toegevoegd.
- 17 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van bier toegevoegd.
- 15 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van spruitjes toegevoegd.
- 14 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van knoflook toegevoegd.
- 13 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van citroenen toegevoegd.
- 12 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van grapefruit toegevoegd.
- 11 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van asperges toegevoegd.
- 11 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van mango toegevoegd.
- 11 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van broccoli toegevoegd.
- 11 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van tomaten toegevoegd.
10 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van paprika toegevoegd.
- 10 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van chilipeper toegevoegd.
- 10 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van kruidnagel toegevoegd.
- 10 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van avocado toegevoegd.
- 9 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van nootmuskaat toegevoegd.
- 9 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van koriander toegevoegd.
- 9 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van broccolikiemen toegevoegd.
- 9 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van spinazie toegevoegd.
- 9 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van gember toegevoegd.
- 8 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van kersen toegevoegd.
- 8 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van watermeloen toegevoegd.
- 7 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van frambozen toegevoegd.
- 7 augustus 2021 – De chemie van ons voedsel – De chemie van aubergine toegevoegd.
- 20 juni 2021 – Referentie – Wat zijn isotopen? toegevoegd.
- 30 mei 2021 – E-nummers – eigen structuurformule E129 Allura rood AC toegevoegd.
- 30 mei 2021 – E-nummers – eigen structuurformule E131 Patenblauw V toegevoegd.
- 30 mei 2021 – E-nummers – eigen structuurformule E132 Indigokarmijn toegevoegd.
- 30 mei 2021 – E-nummers – eigen structuurformule E133 Briljantblauw FCF toegevoegd.
- 27 mei 2021 – De site is omgezet naar een ander content management systeem.